Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Hétfő-Péntek 9:00-17:00
Itt jártál: > Kezdőlap >

Akár 1 munkanapos kiszállítás

FELTÉTELEK

A Vevő által leadott megrendelést a www.fishingstar.hu horgász webáruház részéről visszaigazoljuk (telefonon vagy e-mailon), és ez a megrendelés napján 14 óráig megtörténik, akkor a vásárló által megrendelt raktáron lévő termék kiszállítását Magyarországon 24 órán belül a GLS futárszolgálat juttatja el Önhöz.

A KÉZBESÍTÉSHEZ TARTOZÓ INFORMÁCIÓ

Csomag ügyben itt érdeklődhetsz:
GLS  ügyfélszolgálat
Telefon: +36 1 802-0265
E-mail: info@gls-hungary.com

 
  • A rendelést a beérkezésétől számítva egy napon belül kézbesítjük.**
  • A kiszállítás csak munkanapokon Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00 óráig történik, így nyugodtan kérheted a munkahelyedre a szállítást. Ha oda kéred, akkora szállítási címnél ne felejtsd el megadni! A futár csak a saját területén belül tudja más címre kézbesíteni a csomagot.
  • Abban az esetben, ha a futár nem ér el a megadott címen vagy nem kaptad meg a csomagodat, úgy nézd meg a nálunk megadott e-mail fiókodat, mert a Futárszolgálat a kézbesítés sikertelensége esetén, küld azonnal egy értesítőt részedre, ami tartalmazza a kapcsolat felvétel módját. Előfordulhat, hogy felhív mobiltelefonon (nem kötelező) és új idő pontot tudtok egyeztetni.
  • Amennyiben az utánvételt választottad, akkor rendelésed értékét a futárnak fizeted készpénzben vagy bankkártyával!
  • Ne mulaszd el a futár által kézbesített csomagot alaposan leellenőrizni, ha bármilyen mechanikus sérülést észlelsz, ne vedd át és lépj kapcsolatba velünk. Ha van rá lehetőséged, a futár előtt bontsd ki a csomagot. Ha sérült, azonnal reklamálj. Az elmúlt két évben ilyen még nem történt. Ha később veszed csak észre a sérülést vagy, hogy a csomagból hiányzik valami, akkor már nem tudunk segíteni a reklamáció során GLS és közötted. A szállítás közben történt sérülésért nem vállalunk felelősséget. A GLS a csomag átvétele után már nem fogadja el a reklamációt!

* A szállítási költség árai bruttó értékek és az általános forgalmi adót (27%) és minden egyéb költséget tartalmaznak!
** A megrendelésed hétfő és péntek között 13:00 óráig beérkezik, akkor aznap feladásra kerül, amennyiben minden termék készleten van! A szombat és vasárnap érkezett rendeléseket hétfőn adjuk fel.